Zonnepanelenproject Parkstad

Dank voor uw interesse in het Zonnepanelenproject Parkstad. Inwoners van de gemeente Kerkrade kunnen nu weer meedoen want de tweede ronde is van start gegaan. Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op de bovenstaande blauwe balk te klikken.

Informatiebijeenkomsten Zonnepanelenproject Kerkrade
Op woensdagavond 17 april 2019 organiseren wij een informatieavond. Deze wordt gehouden in het Patronaat – Kerkrade, Ursulastraat 232, 6462 TZ Kerkrade. Het programma van deze avond start om 19.30 uur, de inloop met koffie en thee, is vanaf 19.00 uur. Wij verwachten om 21.00 uur af te kunnen sluiten. Aanmelden voor deze avond is verplicht! Dit kunt u eenvoudig doen door een emailbericht, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 12 april aanstaande, te sturen naar duurzaam@kerkrade.nl.  Als u uw naam en het aantal personen vermeldt met de mededeling:infoavond, dan reserveren wij voldoende plaats voor u.

Mocht u nog vragen hebben over de aanvraag van offerte of de zonnepaneleninstallatie, neem dan contact op met de serviceprovider Volta Limburg (e-mailadres: parkstad@voltasolar.nl of per telefoon: 088-0237484).

Heeft u vragen over de financiering of het BTW-formulier, dan kunt u een e-mail sturen aan zonnepanelenproject@parkstad-limburg.nl en u ontvangt dan z.s.m. een antwoord.

Met vriendelijke groet,

Dion Schneider
Wethouder Duurzaamheid
Gemeente Kerkrade

 

Wilt u de presentatie nog eens rustig bestuderen, dat kan hier.