Zonnepanelenproject Parkstad

Beste inwoners van de gemeente Brunssum,

U overweegt om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Goed dat u mee wilt werken aan de verbetering van het klimaat en de duurzaamheid van onze gemeente. Als inwoner van Brunssum kunt u gebruik maken van het Zonnepanelenproject Parkstad. Al ca 500 huishoudens in Brunssum hebben via dit project hun zonnepanelen aangeschaft.

Het project maakt het voor u makkelijk, omdat u vrijwel niets* meer zelf hoeft te regelen én de gemeente helpt u bij de financiering. Vorig jaar maakte de gemeente opnieuw 3 miljoen euro vrij zodat nog meer inwoners van Brunssum gebruik kunnen maken van het project. Er is nog budget beschikbaar, dus ook u kunt nog deelnemen. Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op de bovenstaande blauwe balk te klikken.

Heeft u nog vragen hebben over de aanvraag van offerte of de zonnepaneleninstallatie, neem dan contact op met de serviceprovider Volta Limburg (e-mailadres: parkstad@voltasolar.nl of per telefoon: 088-0237484).

Heeft u vragen over de financiering of het BTW-formulier, dan kunt u een e-mail sturen aan zonnepanelenproject@parkstad-limburg.nl en u ontvangt dan z.s.m. een antwoord.

Wanneer u zonnepanelen plaatst draagt ook u bij aan een duurzamer Brunssum.

Mijn hartelijke dank daarvoor.

Merle van Leusden
Wethouder

*) Als u binnen het Beschermd Stads- en Dorpsgezicht woont, hebt u  mogelijk een vergunning nodig. Wij verzoeken u om in dat geval contact op te nemen met de gemeente. Zo’n vergunning is gratis en we helpen u graag. Woont u niet binnen dit gebied, dan is een vergunning niet nodig.